Happy-melek1997 Kızlar 5+4 de kese gördük bugün de 2. Kontrol de 6+6 olması gerekti 6+5 çıktı bebeği karından göremedi vajinal ulturasonla gördük 2 mm falan çok küçük dedi bu çarşamba 4 gün sonra ya kontrol verdi kalp atışı için duyulmasa sorun var demektir dedi 4 gün sonra duyulabilir mi acaba çok korkuyorum 😭😭 günler çok cabuk geçsin isterdim şu an geçmesin istiyorum 4 güncük hemen geçer bebeğim gelişir mi kalp atışı duyulur mu önce kese derdine düştüm Keseyi gördüm boş gebelik diye rüyalarıma girdi bugün zar zor bebeği gördüm kalp atışı yok ne zor bir durum rabbim herşeyin hayırlısı versin çok üzgünüm ya duyulmasa anneler falan hep erken duyulur falan dedi ama ne bileyim doktorun konuşması biraz eşimi beni tedirgin etti 🥺🥺🥺2 buçuk senenin sonum da tam tüp bebeğe başlayacağımı ay geldi müjdem sonu hayırlı olur inşallah ne diyim 😓😓 https://resimyukle.io/r/liupHcEBvI Görüntüsü nasıl ulturasonun çok küçük değil mi mm falan
Emedko Happy-melek1997 gayet normal cnm . 1 hafta sonra duyarsın kalp atışını. Strese sokma kendini . Görüntü filanda gayet normal bu arada cnm .
Eylul2019 Happy-melek1997 alttan muayenede suan kalp atisinin duyulmasi getekiyordu canm.karindan duyulmaz ama alttan duyulur.belki cok kucuk oldugundn bilemedim
Nur22Elif Boş gebelik yaşamış biri olarak söylüyorum bebeği gördüyseniz sıkıntı yok, 8-10 haftaya kadar kalp atışı duyulmayabilir. Boş gebelik olsa bebeği göremezdiniz zaten. Henüz bebeğiniz çok küçük, biraz daha büyümeye ihtiyacı var. ☺️
Happy-melek1997 Eylul2019 bende öyle düşündüm çok küçük olduğu için belki ondan duyulmadı hayırlısı ne diyim 🤲🤲🤲Allah büyüktür
Ydnhld Hiç korkma sanırım ilk gebeliğin bende kalp atışını duyamadığımda tedirgin olmuştum ama bidahaki gidişimde duymuştum, kiminin 6 da duyuluyo kiminin 7 de kiminin 8 de :) İçini ferah tut yani :)
Deletedmom7373700 Happy-melek1997 çok normal. Kendinizi strese sokmayın. 7. Haftada gittiğimde kalp atışını gösterdi sadece doktor dinletmedi. Haftanız biraz erkenmiş ondan duyulmamıştır üzülmeyin. Duyarsınız inşallah hayırlısıyla
eftelya_ser Happy-melek1997 korkulacak bir şey yok çok normal. Benimde vajinal gördü ben de kalp arışı duymadım 20 haftalık olduk maşallahımız var dua et bebeği strese sokma doktorlar her şeyin kötüsünü söylüyor malesef
Happy-melek1997 eftelya_ser doktorum ilgili ama illaki olumsuz olan neyse diyecek rabbim yardımcımız olsun inşallah