edis22 izobellaaa-_- bana 16da %99 kiz dedi sonra 20de %100 erkek dedi detaylida erkek dedi simdi 26 haftadayim baska dr’a gittim oda erkek dedi. Degisebiliyor bazen ama tabi herkesde degisecek diye bi kaide yok ama yinede bence detayliyi bekleyin en guvenilir sonuc o.
hasan__esra Acemianneee08 benim kine de devlette %80 kız dedi özel de kız dedi ama dışarıdan insalar hiç kıza benzemiyor diyor
zamloss123 Akyldygu önce göremiyorum dedi sonra anlık gördüm erkek dedi neye göre dedi bilmiyorum büyük ihtimalle kordon gördü
Acemianneee08 hasan__esra sen detaylı ultrasona gidinceye kadar alışveriş için acele etme canım veya alacaksan banyo malzemelerinden falan başla benm elimde kaldı ,4-5 tane mavi zıbın ☺️
Eslemim34 Akyldygu Yok ben babaannem gitmiştim parti yapacağım için ona söylicekti ona da içer de erkek demiş hatta iki defa sormuş babaanem yine erkek demiş 😬 haftam küçük olsa hak vercem ona da değil bişi bilmiyormuş demek ki bizide böyle boş şeyler yaptırdı 🤢
tugbadipi Acemianneee08 bişey soracağım. Bende 13. Haftadayım doktorum %90 erkek dedi ve cinsel organı şak diye belliydi yani. Şu durumda değişme ihtimali, yani yanlışlık payı olabilir mi
Sedefatlas Acemianneee08 Ya nolur bu benim başıma gelsin 😂 su anda yüzde 90 erkek diyor ama belli olmaz ayrıntılı ultrason çekilmek gerekir dediii ve ben cinsiyet partisi falan da yaptım 😂😂😂😂
Acemianneee08 Sedefatlas ay hadi bakalm hayırlısı bakalım senin değişecek mi 😁😁🤭 çok kişi var değişen malesef
Sedefatlas izobellaaa-_- bizede %90 erkek dediler ama belli olmuyormuş canım ayrıntılı ultrason da daha net belli oluyormuş
erdem_agah izobellaaa-_- iki erkek annesi olarak fiziği erkege cok benziyor kafa yapisi felan. 15 haftada doğru söylemiş olma ihtimali cok cok yüksek. Ama yine de bir sonraki kontrolde daha iyi emin olursunuz
izobellaaa-_- erdem_agah iki hafta sonra yine gideceğim zaren hiç birşey almadım kesin erkek derse ona göre artık cinsel organını falan soracağım 😀🥰
Ysmndnz Bizde 12 14 15 haftalıkken hep erkek dendi şimdi 18 haftalık %100 kız dendi. Erkek diyen doktor hatta pipi olabilir ama olmayabilirde demişti bende pipi gördüğüme emindim halbuki 😅 cinsiyet 18.haftada ancak netleşiyor