Mizgin09 Ebruuu_ahshhs kızlarımda yüzüm bebek gibiydi bunda sırt bölümü ve yüzümde sivilce çıkıyor ve heryerim kuru cinsiyet öğrenemedim 20+4 haftalığım
Havvauslu Ebruuu_ahshhs bende çok oluyor 18 deyim sürekli sivilce adet dönemimde zor gördüm bu sivilceyi 18 den selamlar kız
Muallime_97 Ebruuu_ahshhs her yerim pul pul dökülüyor kizarikliklar ve renk değişimleri var kıza benzetiyorlar
Sedasvlms 3273 günde 2.5 3 lt su için cilt kuruluğunu ve çok çatlağı önlüyor gerçekten allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah
3273 Sedasvlms aminn Insaallah aminn canım hepimizde ınsaallah 🤲🤲💕😉 2 litre anca içiyorum ama fazlalastirmaya caliscam ınsaallah teşekkür ederim 😇😇
Aslinur Ebruuu_ahshhs benim yüzüm gözüm kollarim sirtim sivilce dolmustu neredeyse saat başi sivilceleniyordum ama oğlum oldu 🥰
ed1112 Ebruuu_ahshhs cildim pul pul oluyor kırmızı kırmızı yüzüm :) sivilcem de sürekli oluyor ama geçiyor cinsiyet kız :) Bir de gözler şiş oluyormuş kız da gözlerim şiş biraz
Demhat Benim de çok olmasa da hamilelikte sivilcem arttı. Cildim çok kuru ellerim nemlenmiyor yani. Erkek
Mizgin09 Demhat benimde yüzüm kuru sivilce çıkıyor ellerim çok kuru ayaklarım hep üşüyor belim ağrıyo sonuç erkek 💙