Gizemanne Kızlar bugün organ taramasında amniyon sıvısının normal değerlere göre az olduğunu söyledi doktor çarşamba günü kendi doktoruma gidicem bir de o bakacak 7 çıktı değeri başına gelen var mı ?
Minikprens22 Gizemanne merhaba kaç haftalık hamilesiniz bide hiç su gibi akintiniz varmiydi bu arada geçmiş olsun
Gizemanne zynepnur evet onu araştırdım havuç suyu ve hindistan cevizi suyu iyi geliyormuş ebe arkadaşım da söyledi içtim bugün şifa olur inşalllah
Balgunes Yok ama herkes amniyon sıvısının havuç suyu, deveci armutu ile arttığını söylemiş ve faydalı olmuş. Aklimdayken yazmak istedim birbirimize yardımcı olalım rabbim bebeklerimizi korusun
Gizemanne Balgunes çok teşekkürler Allah razı olsun amin inşalllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
Gizemanne minnakanne2 36 haftalık olduk her şey yolunda doktorumun önerilerinin hepsi çok işe yaradı şükürler olsun size önerim stres yapmayın havuç suyu eğer şekeriniz yoksa doktorunuz kontrolünde içebilirseniz benim doktorum hergün bir bardak önermişti içerisine bıkmamak için bazen farklı meyveler de ekledik portakal deveci armudunun da iyi geldiğini öğrenmiştik karpuz yedim sürekli sıvı tüketmeye çalıştım suyu 3.5-4 litre içmeye çalıştım ve stresten uzak durdum dinlendim bu süreçte 2 hafta içinde artmaya başladı yaklaşık bir ay gibi bi süreçte tamamen normale döndü Allah’ım herkese şifa versin sağlıkla kavuşalım inşalllah bebişlere 🌸
zehraay123 Gizemanne maşallah canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bebişini. Benimde sıvım sınırda 2 hafta geriden geliyor umarım bir problem olmaz napacağım bilmiyorum yardımcı olursan çok sevinirm 🙏
minnakanne2 Gizemanne maşallah bin kere cok sevindim sizin adınıza darisi sifa bekleyen herkese içinde bana da inşallah yiyip ictiklerimizla alakası yok diyenler var bende daha 26+4 um cok kucuk surekli agliyorum nolacak diye 😓
Gizemanne zehraay123 çok geçmiş olsun benim yaptıklarım anlattığım gibi havuç suyu eğer şekeriniz yoksa doktorunuz kontrolünde içebilirseniz benim doktorum hergün bir bardak önermişti içerisine bıkmamak için bazen farklı meyveler de ekledik portakal gibi deveci armudunun da iyi geldiğini öğrenmiştik hergün en az yarım deveci armudu yemiştim o da sulu oluyor karpuz yedim sürekli sıvı tüketmeye çalıştım suyu 3.5-4 litre içmeye çalıştım ve stresten uzak durdum dinlendim bu süreçte 2 hafta içinde artmaya başladı yaklaşık bir ay gibi bi süreçte tamamen normale döndü Umarım sizin de normale döner bu süreçte kafanıza takmamaya çalışın bebişlerinizi düşünün 🥹🌸😍
Gizemanne minnakanne2 bence ağlayıp kendinizi üzmeyin strese sokmayın bebişiniz de hisseder ben de çok kafama takmıştım ama inanın her şey yoluna girer Allah’ın izniyle siz elinizden geleni yapın sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten extrem derecede az oldğunda direk yatış yapıyolar sanırım siz doktorunuzun söylediklerini yapın havuç suyunun ve 3.5-4lt su içmenin bana iyi geldiğine inanıyorum yediğimiz içtiğimizle alaksı olması benim 2 hafta içinde gözle görülür artış olmazdı diye düşünüyorum ama en önemlisi lütfen stres yapmayın en güzel zamanlarınızı üzülerek geçirmeyin rabbim şifa versin inşalllah 🌸