Hlt-seyma21 anneyimmm42 ben İstanbul Ataköy de Perinatoloji uzmanı Ali ekiz bey’e yaptırdım cok memnun kaldım. İnanılmaz tatlı biri ınstagramdan inceleyebilirsiniz.
mucizebebekkkkk anneyimmm42 pazartesi günü medicanada perinatolog sibel ozlere gidicem ucret 600 dediler yorumları baya iyi memnun kalirsam haber ederim :)
bsraguruler anneyimmm42 başaran klinik meram yeni yol da eğitim araştırma Hastanesi’ne giderken sağ da
GulsahTasdelen Ben 10 mayısta gideceğim Kocaeli Özel Konak Hastanesi Kazım Gündoğdu. Kendisi aynı zaman da annemin doğumuna giren doktor 😍
bsraguruler anneyimmm42 evet bakıyor detaylı 500 TL normal muayene 350 ama harika bakıyor mutlaka tavsiye ederim zaten hamile kalmadan önce de Dr umdu sizin tüp bebek sanırım kime yaptırmıştıniz
Nurdan11_ anneyimmm42 evet canım benimde haftaya detaylı ultrasonum var 1000tl dediler ikiz gebelik için ama ben eskişehirdeyim
anneyimmm42 bsraguruler canım yorumları gördüm de randevu saatinden sonra mı alıyorlar çoğu kişi öyle demiş
bsraguruler anneyimmm42 biz gittiğimizde de randevumuzu bile geçirmiştik arabamız bozuldu geç kaldık bsy demediler hamile kalmadan önce de tam randevu saatimiz de aldılar
Nurdan11_ nese_gocuk fakültenin cihazları iyi değil bize gelme şehir hastanesine git dediler ama önce doktora gitmem gerekiyormuş doktorun yönlendirmesi gerekiyormuş. Doktorlara randevu almak çok zor o yüzden gittiğim özel hastanesini tercih ettim