Deletedmom7373700 merweeilbey1 pardonnnn. Kuranda nerde yazıyor acaba bu dediğiniz. Sallamasyon yapmayın. Hele hele kutsal bir kitapla alakalı bişeyi hiç yapmayın yalan yanlış.
merweeilbey1 Deletedmom7373700 eve geçince atarım canım dışardayım merak etme her anneye lazım diye bir kitap var ondan edin sen bence bilip bilmeden de yorum yapmazsın böylelikle
Deletedmom7373700 Sinem62 allah aşkına söyle şeylere inanmayın. Yıl kaç olmus. Tıp ilerlemiş. Cinsiyeti belirleyen tek bir etken var. Arkadaşta açıklamış zaten. Onun dışında hiç bişeyin cinsiyetle alakası yok.
3babymom Sinem62 benim iki oğlum var sağda idi şuan kızım solda doğru tuttu bende belki de tesadüftür bilemiyorm
Deletedmom7373700 merweeilbey1 her anneye lazım dediğiniz kitaptan okumak ayrı kuranı Kerim’den okumak ayrı. Hangi ayet söyleyin bizde bakalım. Madem o kadar eminsiniz olduğundan bu kadar emin olduğunuz şeyin hangi ayette geçtiğini de biliyorsunuzdur
Ayse3400 haklisinesracim bence de en dogrusu canım ben özelden sonra devlete gittim oda bi pipi fotografi verdi digeriyle pek benzemiyor. 😂😂
77Bebek35 Acemianneee08 yumurtlama oldugu ılk an derken ccatlama gunundenmı bahsedıyosun yuöurtlama gunundenmı malum yumurtlama ıkı uc gun sürüyo bazen sonra catlıyo
77Bebek35 Acemianneee08 yanı ben yumurtlama bırgun once bırlıkte oldum ve yumurtlama gunu ama catlama ıkı gun sonra oldu kızmı oluyo
Acemianneee08 77Bebek35 muhtemelen kızdır canım bende yumurtlamadan 1 gün önce ve 1 gün sonra birliktelil olmuştu. Kız bebeğimx olacak Allah nasip ederse inşallah