Zeynepdgn50 Kızlar adetimin 4.günü gecikmesi. Hala adet olmadım mide bulantım baş ağrım halsizlik kabızlık kasıklarımda ağrı var. Sabah ilk idrarlar test yaptım ama negatif. Pazartesi kan vereceğim. Böyle durumu yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı.
Burcu0707 Zeynepdgn50 teste sornadan cizgi olusuyor onada bak.yumurtlama donemindede ayni belirtiler oluyor bilgin olsun
Canpolat Zeynepdgn50 5 Aralık 2021 son adet tarihimdi ve eşim adetten 2 gün önce göreve gitti adet oldum bitti ama niyeyse ayın 24 ünde kan verdim rahatsızlanıp gebelik negatif çıktı 3 ocakta tekrar verdim adet olmam gerekirken olmamıştım pozitif çıktı 19 haftalığız şuanda 🍍😀
Zeynepdgn50 Kızlar bir de şöyle durum var hani bi tane uygulama var ya adet günü takvimi orda adetim 4 gün gecikti gözüküyor ama ben geçen ay 16 martta adet gördüm genelde hep aynı günde olurum o yüzden de test ye çıkmıyor olabilir mi
Lucy Zeynepdgn50 Onu kendiniz ayarlıyorsunuz. 28 günde bir regl oluyorum , 32 günde regl oluyorum gibi. Biraz kurcalayın uygulamayı, ayarı vardır mutlaka .