pinarpi Minoset parasetamol içerdiği için olumsuz etkisi yok canım kullanabilirsin. Ben hamileliğim boyunca minoset plus kullandım normaline göre daha ağır ve önerilmiyor da aslında ama bir sorun yaşamadım şükür.
Withminou Ayyy benimde bir haftadir bogazlarim cok kotu balgam sokup duruyorum, oksurukte cabası.. nasilsa adam gibi ilgilenmiyorlar bizim burdaki hastanede diye de gitmedim eger iyi geliyorsa ve kullaniliyorsa bende iceyim ya
ipekveatlas eczacıyım hamilelikte minoset kullanabilirsin ama sadece minoset yazılı olanı. (plus olanı var onu kullanmamalısın) minoset ve parol içeriği zaten aynıdır ikisi de parasetamol anne ve bebeğe zarar vermez..
Deletedmom727271 ipekveatlas ciddi mi bunu öğrendiğim iyi oldu bak teşekkürler ben kullanılmıyor diye biliyordum 😊
HGulsah ipekveatlas canım ben göğüs ucu kremi de alacağım eczacı arkadaşım mustela vereyim dedı gümüş kalkan da aldım sen önerirsin peki
Zuhalsebu Boğaz ağrısına öksürüğe içeriğine bakıp da pastil kullanılabilir ama ben hasta olduğumda bal, limon ve sıcak suyu karıştırıp içmiştim iyi gelmişti hem de doğal sağlıklı risksiz tavsiye ederim boğazı çok güzel yumuşatıyo
ipekveatlas HGulsah mustela da cok iyi lansinoh lanolinli olanı da çok çok iyi canım ben onu kullanıyorum doğumdan önce başlamalısın hatta
ipekveatlas HGulsah benim de yaa krem sürerken bile sızlıyo resmen bebeğin emdiğini düsününce icim cekiliyo😂hayırlısı olsun hakkımızdaa