S3lin8767 Merhaba arkadaşlar 11+2 de ense kalınlığına bakıldı bizim 1.9 mm di fazla mı acaba sizin tecrübeleriniz neler bebişlerinizin ense kalınlığı ve haftası neydi?
Onell aylinpalaa tam olarak hangi sonuçta yazıyor adı nedir bende elimdeki kağıttan bakmak istiyorum da
Ays_cskn Elis_Elya26 sonuc icin gitmedim dra henuz ama hemsirem guzel cikmis demisti oglumdada boyle cikmisti cok sukur saglikla dogdu normal yani 2 ustu sıkıntılı oluyor bildigim kadariyla
Turkerg S3lin8767 hafta erkense oyle oluyor 10+3te 1.9 du bizim de. 11+3 te 0.7 falan cikti. Benim oglan 1 hafta onde gorunuyor. Yani 1-2 hafta bile farkediyor. 2.2 den sonrasi problemdi sanki. 1.9 da riskli degil. Ki bu degerler de tek basina bir anlam ifade etmiyor. Gonlunuz rahat olsun ❤️
S3lin8767 Sevgiiss 2 li test i mi soruyorsunuz ? Bugun 12+6 ve testi bugun verdim ben doktor değiştirdim cünkü bugunde 1.9 cıktı birde kalp atışı 205 di bilemiyorum umarım bir terslik yoktur 😢
S3lin8767 Sevgiiss hayır ben sordum dakikada kaç atıyor diye bakalım dedi 205 biraz fazla ama şuan için önemsiz 5-6. Aydan sonra sıkıntılı dedi
Sedaaa95 Turkerg bende 11+3de gittim 1.3 dedi doktor geçen hafta sonuçları aldım Allaha çok şükür temiz çıktı hepsi doktor risk yok dedi. Ama dediğinizi bilmiyordum hafta ilerledikçe ense kalınlığı küçülüyor mu
annesinin_beybisi S3lin8767 12. haftada 1.5 çıkmıştı doktorum da bir sıkıntı yok dedi 3.5 ve üzeri sıkıntıymis
Aysunbuket24 11+ 4 te 0.61 cm çıkmıştı umarım iyidir. şimdi ikili test sonucu çıkmış ama doktor izinde olduğu için pazartesiye kaldı gitmemiz inşallah herşey yolundadır merakla bekliyorum sağlıkla gelsin bebeklerimiz ..