CaglaS Sonomar görüntüleme merkezine gittim 250 tl ücreti ama çok memnun kaldım yaklaşık 30 35 dakika kaldık ultrasonda tavsiye ederim ☺️ Video fotoğraf çektirdiler sıkıntı olmadı 😄
ozgnur Yıldırım doruk hastanesinde 4 boyutlu bakan doktor Emine Yetgin cok ilgili bir doktor daha önce yakınım cekim yaptırmıştı cd ve fotografta veriliyor.
Gamzeaykut Papatyamoms girmedim henüz canım ama gün aldık 5 ekim de giricem insallah 21 hft olucak o zaman cekirge aritmide giricem dr um oraya yonlendirdi 200 tl ucreti
Papatyamoms saadet1988 evet evet verdi bir tane aldık biz pek göstermedi yüzünü benimki :) cdde var benim nerdeyse 20 dk sürdü ama genel olarak 10 dk da çıkanda gördüm ama herşeyine bakıyor önemli olan o
Elmassyavuz Kızlar merhaba bişey sorucaktım kontrollere başka bir hastaneye gidip ayrıntılıya başka bir hastanede girebiliyor muyuz ceylanda ayrıntılı 250diyorlar mesela dorukta 175miş ben oraya gitsem bakarlar mı bir bilginiz var mı ?
Beriliko Elmassyavuz gidiliuo normalde ama doktorunuza sorun yinede sonuçta isteyen devlettede çektiriyo