Nurgl34 1 haftadır kahverengi lekenlenmem vardı ilaç kullanmıyordum ama geçmedi bu normal mi doktor kontrolü için ne zaman gitmeliyim doktorum da birşey demedi bu konu hakkında
Dilarakr Nurgl34 hiçbir kanama normal değildir düşük riski olur kanamanız oldugunda kontrol beklemeden doktora gitmeniz gerekiyordu ilk fırsatta doktorunuza görünün progestan başlatır belki proluton igne verir düşük olmaması için
ZMM8888 Geçmiş olsun kaç haftaliksiniz benm pemde akıntılarım vardı sonra kahveye dönüştü kese etrafında kanama alanı varmış iğne fitil kullanıyorum isterseniz ne olur ne olmaz başka doktora daha görünün
Nurgl34 Dilarakr ilaç kullanıyorum şuan klavye yanlış çevirmiş sadece bu kanama dönemin de kontroller ne sıklıkta oluyor onu merka ettim
Dilarakr Nurgl34 anladım her doktor farklıdır ama benimki 2 hafta sonra kontrole cagırdı kanaman olursa pıhtı cıkarırsan fotografını cek et sonra gel dedi
Nurgl34 ZMM8888 bana duphaston verdiler günde 3 sefer kullanıyorum 7 gün oldu bı 3 gün sonra gideyim o zaman kontrole kese etrafinda da kanama vardı çünkü