Hulus Bugun doktora gittik doktor bir tahminde bulundu ama net değil dedi nasil heyecanlı bir anmis 🤭 Rabbım isteyen herkese yaşatsın insallah 🙏 tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum cinsiyet tahminlerinizi alabilir miyim 😊 https://resimyukle.io/r/7piIWyN6Z2
Hulus Yenigebe22 kız dimi 🥰 doktorda kız gibi ama 16. Haftada daha net konuşuruz dedi kesin birsey demedi saglikla kucağımiza aliriz insallah 🙏
Hulus Narinarslan bizimki gösterdi kıpır kipirdi ultrasona girmeden önce cikolata yemiştim ne eli durdu ne kolu bacağı 😊
freedyaq Narinarslan biz 16 haftalık olduk daha göstermiyor 17-18 hafta kesin diyorlar inşallah görürsünüz 🥰
freedyaq Ask-bebegi benimkide tepe takla duruyor erkeğe benzetti vallahi aynı bizmişiz gibi duruyor 😂
Hulus freedyaq ya ben girmeden cikolata yemiştim ondan mı bilmem bizimki her pozisyona girdi yani ben bile gördüm öyle çok hareket etti ki ne kolu durdu ne bacağı 😅 beklemiyorduk bizde öğrenmeyi.
Hulus freedyaq benim ki ultrason cihazını gorunce her türlü pozisyona gecti cok keyifliydi bugun izlemesi doktor ne olmuş bu çocuğa dedi hatta öyle olunca direk gördüm cinsiyetini ama yinede alışveriş için 16. Haftayı bekle dedi 🤭
Yasemibrahim Hulus kız gibi hissettim hayırlısı bende perşembe gtcem merak ediyorum 13 + 2 olcaz perşembe ☺️
Hulus Yasemibrahim kız dedi doktorum 😊 girmeden cikolata yiyin bizim ki her pozisyonu verdi masallah doktor cok rahat gördüm dedi