icegul bussraozturk geçmiş olsun. Sadece deri yüzeyinde bir olay yanık. Bebekle ilgisi olacağını sanmıyorum
Mavisperi bussraozturk bebeğin 7 kat deri altında olduğunu düşünürsek hiç birsey olmaz bence için rahat etmesi için doktoruna konuş ama annelik böyle bisey işte yaa 🥰 çok geçmiş olsun
Annesininportakali53 bussraozturk korkma canım benim bebek 7 kat altında hiçbir sey olmamıştır ama yinede doktoruna yaz krem feln sur göbeğine yanık izi kalmasın
Deletedmom_110 bussraozturk Geçmiş olsun yanık kremi sürün iz kalmasın bence doktorunla konuş bunu en doğru bilgiyi o verecektir🌸
Kocagoz88 Doktoruna yaz bence. Git muayene ol canımm çok üzüldüm geçmiş olsun. İnşallah sağlıklıdır sağlıklısınızdır🤲
bussraozturk @Kocagoz88 @icegul @Mavisperi @Annesininportakali53 @Deletedmom_110 Kızlar doktorumun numarası yok o yüzden iletişime geçmem pek mümkün değil teşekkür ederim yine de geri dönüşleriniz için☺️ Bebeğimin hareketlerinde farklılık yok şükür. Ama acile gidip bi baktırmam iyi olacak heralde
haticerabia45 bussraozturk bebiş iyidir Allah’ın izniyle ama siz kendiniz için krem ve kantaron yağı kullanın derim çok geçmiş olsun 😞🤲
bussraozturk haticerabia45 çok teşekkür ederim krem sürdüm hemen yA yanık acısı var inşallah kısa sürede geçer 🌸
Seda5892 bussraozturk bende oğluma hamile iken yakmıştım aynı şekilde kadın doğum acile gittim bakmadılar bile genel acil ilgileniyor diye genel acile gittik pansuman falan sürüp yanan yerleri kapattılar canım bişey olmadı şükür
bussraozturk Seda5892 size de geçmiş olsun acile gidecektim geri vazgeçtim yanık kremi sürdüm su bile toplamadı çok şükür çok az kızarıklığı kaldı. Bi an irkilme refleksiyle bi şey olmuş mudur diye tedirgin olmuştum