Deletedmom_110 Ruhan Hergün kullanıyorum mutfakta ve tuvalet yıkarken o olmadan içim rahat etmiyor maske takıyorum kokusu rahatsız ettiği için elime de eldiven
Julalp1 Ruhan ben yapıyorum ama bahar ferrahligi olandan aldım 😁 yani çok maruz kalmamaya dikkat ediyorum bazen maske.de takıyorum ama her zaman değil
Ozge Ruhan ben ayda 1 banyo temizliğinde kullanıyorum ama eldiven ve maske takarak. Evi de rahat 2saat havalandırıyorum kokusu gitsin diye
Gny18 Ruhan benn benn 😅 imkanim olsa kendimi de çamaşir suyuyla yikicam zaten cok severdim şimdi yiyesim içesim geliyor yahu 😌 canim mikropari ölduren çamaşir suyumm 🥹😂
Ruhan Ozge bende 1 saattir temizlik yaptım maske takmadım başım ağırdı korktum yogurt yedim tedirgin oldum
Renginveannesi_ Ruhan inşallah canım benim Allah’ın izniyle bı şey olmaz ama genelde maske takıyorum yada tişörtumle ağzımı burnumu kapatıyorum 🙊🤢🤢
gorky Lütfen şu evlerden çamaşır sularını çıkartın çok fazlasıyla zararı var kendimizi geçtim geleceğimize çok büyük risk çocuklarımıza . Düşünün ki yerleri fayansları o kadar beyazlatan eden çok ağır kokusu olan bize neler yapmaz