Merve_dem aylinpalaa bende baktım Çin takvimine erkek gösterdi ve mide bulantım hiç yok allahıma şükür rahat geçiyor ekşi aşerdim et aşerdim çok belirtilerim olmadı aslında
Merve_dem Esracicek yok canim daha çok erken’dir 8+5 haftalığım inşallah Bi 12-13 haftalıkken öğrenirim çooook sabırsızım çok merak ediyorum zamanda böylelikle hiç geçmiyor😅
Merve_dem aylinpalaa Inşallah gönlümüzden geçeni sağlıkla kucağımıza almayı bize nasip etsin 🤲🥰 Cinsiyet her ne olursa olsun ikiside evlat canından kanından o yüzden her şekil severim yeterli sağlıklı doğsunlar🤲❤
betulkavkl_ Merve_dem merhaba, allahın izniyle oğlum olacak. Şehir efsanelerinin aksine deli gibi ekşi aşerdim kısır, çiğ köfte vs. Normalde tatlıya ve çikolataya düşkün biriyim ama resmen yiyemedim. Mide bulantılarım 8. Haftada başladı 16 da tamamen kesildi 🌸
OffOff Merve_dem valla 11 hafta iken doktor kıza benziyor dedi . Dünde doktor o kadar saklıyor ıse bu ayda kızdır dedi .hatta ben dedim bizim sülalede kız sayısı az erkektir 😊😊doktor kendınden emin şekilde yok yanılmam ben dedi 😊yazarım canım sende yaz belli olduğunda 😊
Merve_dem OffOff ya bence de kız şeyi anlamadım etrafınızda erkek mi kız mı az☺ Inşallah bende öğrendiğimde yazarım🥰