sibelkalayci Merhabalar ben 2 gün önce doktora gittim cinsiyet görünürde kız gibi şuan ama 2 hafta sonra gel kesinleştirelim dedi bu haftada öğrenenler oldumu acaba ? İlk kız deyip sonra erkeğe çeviren oldumu 😇 herşeyden önce hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin allah. Fakat tüm bwlirtilerim erkek bebek gibi yüzük testi erkek makas bıçak erkek tuz erkek hislerm erkek rüyalarımda erkek varmı benim gibi seyler yasayan
HulyaKrg sibelkalayci ben ruyamda erkek gormustum ama ruyalarim hep cikar bnm hic tersi cikmadi simdiye kadar.12.haftada erkek diye tahmin etti 16. Haftada kesinlesti.Allah gonlununuze gore versin ama herseyden once saglik versin.
Brlgry sibelkalayci 12 haftada % 80 kız dedi verdiği ultrason resmindede arası bomboştu 16 da erkek dendi %100 alışverişe başla erkek dedi ben şok herkeze söylemiştim kız diye bide onlara laf anlattık 😂🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Rmyskrkus sibelkalayci 13 te de kesin olmaz hele kız bebek için 16 da tam netleşiyor ki benim ikiside erkek 13 te ilk oğluma kız desi 16 da net erkek olduğunu ogrendik
berna12e sibelkalayci ewet banada 11 haftada kiza benzior demişti ama 13 haftada erkege benzetti yarin gidip artik kesin öğrenecegiz ins çok merak ediorum açikcasi
Onurkaan 11. Haftada kız dedi doktor. Hiç bir çıkıntı göremiyorum demişti. 14 haftada erkek dedi. Yani çok ümitlenmeyin.
Hazinem Görünceme de göstermiyor kız gbi demişti sonra ki gittiğinde oğlu olucagını ögrendi bna da 11 haftada kız gbi kesin değil ama dedi baklm sağlıklı olsunlarda 🙏
Betulozde 12 haftada ikili teste kıza benzetti doktor daha sonra 22 haftaya kadar göstermedi kendini herkes kızdır dedi ama erkek bebeğim olcak sağlıklı olsun kız erkek fark etmez tabi ama belli olmuyor en net ayrıntılıda öğreniyorsun canım
sibelkalayci Brlgry ayy çok heyecanlı gerçektennn 11. Haftada belkide daha organları gelişmiyordur erkeklern ondan olabilir