Eda272780 8+5 haftalık hamileyim ama hiç bir belirtiim yok hamilelegimin başından belli bu şekilde bebeğimin kalp atışını da duydum bınlerce şükür olsun Rabbime böyle hamilelik geçiren varmı hamile kalmadan önce ki halimle aynıyım
Sebolele Eda272780 canım bende 9+5 im bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında belirtim olmadı rahat geçiyorum ben sevinmelisin meraklanma 😘🙏🏻
Annesininportakali53 Eda272780 yerinde olmak isterdim herkesin vücudu aynı tepkiyi vermiyor bazıları 9 ay rahat geçiriyor ben 7. Haftama girdim mide bulantısı mi dersin mide yanması mi bebisi görüp kalp atışını duyduk sonra ilaç verdi doktor çoğunlukla 14. Haftaya kadar devam ediyor diyor bayilmasam iyi🤣🤣🤣 mide bulantim olmadığı zamanı kolluyorum direk yemeğe saldırıyorum
Ayselkaracizmelli Ben 6 haftalık olduğunda öğrenmiştim 1 ay sonra mide bulantısı baş dönmesi VS yaşadım taa 7 aylık olana kadar. Zaten belirtiler kişiden kişiye göre de değişiyor 😊
Rmysa0308 Eda272780 her kadında belirti olmuyor yada ileri haftalarda oluyor bebeğiniz sağlıklıysa gerisini düşünmeyin 🙏
Novaa Eda272780 Ben🙋🏻♀️ Yarın 15. haftaya giriyorum. Bulantı hassasiyet vs hiçbir belirtim yok. Ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmam☺️
Fnd92 Eda272780 bence sevinmelisin hele ki mide bulantısı yasamanı asla istemem kimse yaşamasın 10+4 giriyorum 5haftadan beri 5kılo verdım su içemiyorum 🥺
Helene16 Benimde hic mide bulantim vs. olmadi suan 18+4 deyim belirti olarak sadece halsizlik ve uyku yasadim ☺️