bayanukuslu Kızlaar göbeğim, sırtım ve göğüslerim feci şekilde kaşınıyo 😭😭 pul pul dökülüyo resmen 😭 bebek yağı fayda etmiyo desem yeridir 😔 böyle yağlı önerebeilceğiniz bi yağdır kremdir bişey var mı ? Yoksa ben çok çatlıcam anlaşıldı 😭😭
Meryem_Canli bayanukuslu avakado yağı kullan doğal, o kadar iyi geliyor ki başka hiçbir şey kullanmana gerek kalmıyor
Aslii_rc bayanukuslu avokado yağı Hindistan cevizi yağı İkisi de çok iyi hatta Hindistan cevizi yağı kaşıntıya çok iyi geliyor avokado yağı çatlakları önlüyor ❤️🙏🏼
Nesraa_ bayanukuslu avakado yağı kullan canim benim de ilk zamanlar senin gibiydi avakado yağını geceleri sabahlari da Hindistan cevizi yağı ve kakao yağını karıştırıp sürdüm hic kaşınmam yok umarim sana da iyi gelir 🙏
bayanukuslu Aslii_rc hindistan cevizi yağı fayda etmedi kuzum. Avakado yağını deniyeyim. Allah razı olsun kuzum
Aslii_rc bayanukuslu Allah şifanı versin inşallah eğer yapmadıysan bence bir doktorunla görüş kolestaz testini yaptır tedbir amaçlı bende aynısı olmuştum tedbir amaçlı yaptım inşallah sadece kuruluktan oluyordur ve geçer gider tez zamanda seninkiside🤲🏻🤲🏻❤️ Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻