Elibo Sevgili anneler anne adayları 1 saat sonraya randevum var 7.5 olduk kalpnatısına gidicem 6.3 ken kalp atısımız görunmustu ama duyulnaz demişti bugun inşallah sağlıkla sıhhatle benımledir ve duyabilirim. Dua edin nolur.🤗
iremsenturk_16 Elibo canım benim inşallah duymuşsundur bütün dualarım seninle sağlıkla gelsin inşallah kuzum benim 🥰🙏🏻😌
Elibo iremsenturk_16 evet duydumm 33 yıllık yasımda duydugum en guzel sesti hala açıp açıp dinliyorum ağlıyorum . Bu cok guzell 🙈🙈
iremsenturk_16 Elibo yaa çok sevindim inşallah bende duyarım önümüzde ki hafta gideceğim çok istiyorum o kalbinin pıt pıt atışını duymak Allahım hiç birimizi bu güzel duygudan mahrum bırakmasın 💓🥰🙏🏻
Elibo iremsenturk_16 amin canım inşallah sende guzel guzel duyarsın . Canım b3n 5 haftalıkken ögrendım ögrendıkten 3 gun sonra başladı benim. Ve hala çekiyorum halsizlik. Bulantı tiksinme hersey kokuyor elimde kolonya şişesıyle geziyorum .aşırı mide agrısı 😔 yınede cok sukur geçiçek inşallah
Elibo iremsenturk_16 korkmana gerek yok olucak diye bir kaide yokki olmayadabilir. Bu bi sağlık gösrergesi değildir. Nice insanlar var 9 ay rahat geçiren. Sende onlardan olursub inşallah