Hazal89 Kızlar 25. Haftamdayım oksapar 4000 vuruluyorum önceleri sorun yoktu rahat vuruluyordum ama son bi kaç haftadır ağlamamak için kendimi zor tutuyorum deri altına toparlanıyor yada dokununca ağrıyor neden böyle olmaya başladı ki şimdi 😞
Askk Hazal89 Bende sürekli bacaktan yapıym cnm bazen canım çok yanıyo bazende hiç acı olmuyo igneyi yavaş yavaş yap bezeler olmaması için
Zuzuu Hazal89 devamlı aynı yere vurmayın göbekten vuruyorsanız göbek deliğine 4-5 parmak uzaklıkta vurun bacaktan vuruyorsanız pantolon çizgisi hizasındaki bölgelere vurun
Natali Clexane 4000 kullanıyorum. Üstüste yapınca malesef morluk ve deri altı bezeler oluşuyor. Size tavsiyem farklı yerlerden yapın. Zaten bazen acılı bazen acısız oluyor battığı yere göre. Çok can sıkıcı. Benım de artık bi gün yap bi gün yapma dedi. Yavaş yavaş azaltıyoruz bakalım.
Hazal89 Natali Teşekkür ederim canım keşke benimkide azalsa🤦♀️😄Farklı yerler derken sen nerden yapıyorsun iğneyi ben bacağımdan yapıyorum eşim olursa evde kolumdan yapiyo
Hazal89 Natali Ben gobegimden yapmadım hiç korktum bacağım yada kolumda daha rahat hissettik kendimi şimdide ay ilerlerdı göbeğim zaten iyice gerildi artık hiç yapamam galiba