tugce_ctnky03 Kızlar beş günlük bebeğimin kakasın da kan var ilk değiştim de altı yedi damlaydı sonra düzeldi tekrar altına yaptığında bişi yoktu gece değişirken fark ettim bir kaç damla yine olmuş bu durumu yaşayan var mı sizce napmalıyım🥺
Mommce tugce_ctnky03 şuan hamileyim öyle bi durum yaşamadım ama emzirme eğitimi aldığımda bebek doymuyorsa böyle bir durum olabileceği söylediler emziriyor musun canım
KrdlnKutlu tugce_ctnky03 bence doktora git. Korkutmak istemem ama halamın oğlu olmuştu kanlı kaka yapıyordu. Devamını anlatamayacağım sen hemen git
Zeyyyn tugce_ctnky03 tahriş olmuş olabilir çok kaka yaptıysa alerji kaynaklı da olabilir ama daha erken hemen tepki verir mi o var doktorunza bir danışın en azından bir gaita tahlili alır
Cansu1- tugce_ctnky03 kuzu böyle şeyler de buraya sorup hiç zaman kaybetme belki çok basit belki çok ağır bir şeydir. Bunu doktora bile sorsan sana tahlil muayene yapmadan cevap vermez kaldı ki burada ki insanların vereceği cevap seni ne korkutsun ne rahatlatsın. Evladın o senin hızlıca alıver doktora
Busra617 tugce_ctnky03 Memende çatlak var mı bir kontrol et ama yine de riske atmadan getir bebeği bir bakılsın Kan değerlerine felan
tugce_ctnky03 @KrdlnKutlu şuan hastanedeyiz yeni doğan bebekte olur endişelenmeyin dedi kan aldılar sonucu bekliyoruz proteinle de alakalı olabilir dedi
KrdlnKutlu tugce_ctnky03 çok şükür Allah bütün annelerin evlatlarını korusun. Çok geçmiş olsun kendinize çok iyi bakın