Kizlar merhaba, ben bir buçuk yıldır evliyim. Geçtiğimiz Kasim ayinda rahim filmi çektirdim sag tupum de yapışıklık oldugunu söyledi doktorum. Ertesi ay Aralıkta hamile kaldım fakat kimyasal sonuçlandı. ( Aralik ayına kadar hic gebelik olmadi) kimyasal dan sonra kontrole gittim doktorum 6 ay daha dogal yolla deneyin olmassa tekrar rahim filmi çekeriz dedi. Rahim ilminden ertesi ay yine hamile kalirsan o zaman senin tikanikligin acilsada tekrarliyo sonucuna varırız dedi. Bende merak edip internetten baktım. Rahim filmi çekildikten 2 ya da 3 sene sonrasında tekrar rahim filmi cekiliyomus. Yani buyuk ihtimalle Araliktan beri gebe kalmadgimdan dolayi bence yapışıklık tekrarladi. Ama acilmassa da gebelik zor. Yani ben 2 3 sene boşuna da beklemek istemiyorum. Yani boyle olan var mi illaki 2 3 sene beklemek mi gerekiyo kafam cok skıldi bu duruma. Cunku benim hamile kalmam icin rahim filmi çekilip tüpüm açılması gerek ama biraz zor sanirim. Benim gibi boyle olan var mi ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan var mi??😔😔😔😔😔