Gzmklncc canim vok yazilmis bir gebenin günlüğü bende kullanan biri olarak yazmak istedim. Cok memnun kladim ama bence testlrri kullansig zaman cok stres oluyorum dogru günü degerlendirdiim zaman olmus gibi acaba regli olcakmiyim vs diye gunlerce kafayi yiyorum. Cok reglim de bir gun bile gecikse hemen kesin hamileyim diyorum ister istemez test yapiyorum sonu husran ertesi gunu regli olunca hayallerim yıkilıyo. Tabi bende sag tupumde yapisiklik vardi doktorum açtı, ertesi ay bu testleri kullanarak hamile kaldim. Baktigin xaman cok iyi oluyo aslinda hamile kalmanin en yuksek oldugu donemi biliyosun ona gore iliski oluyo ona gore yeme icme oluyo. ama faydasi oldugu kadar zarari da insanin strese girmesi oluyo. Sen bi al bi kac ay dene baktin olmuyo cok strese giriyosun biraz ara ver gebelik isine. Bedenin de ruhunda yorgun oluyo. Sahsen ben oyle yaptim iki aydir test jullanmiyorum bi iki gunde bir iliskiye giriyoruz ama bebek olsun diye iliskiye girmiyoruz, tek yaptığım aslinda iliskiden yarim saat kadar yatiyo olmam onu haricinde hic bisey yapmiyorum. Cunku Allah gercekten isteyene degil sabredene Allaha cocugum olmasada senden raziyim diyene veriyo. Buna razi gelmek cok zor ama bende demeye calisiyorum cunku isteyene degil rabbim sabredene veriyo. Insallah rabbim her kadinin kucsgini doldurur 🙏🙏🙏🙏