Aybukealtintas eeeqq Burt's bees almayı düşünüyorum arastırmalar içinde dogallıga en yakın marka o duruyor en çok içime sinen o, nedense mustela bir türlü içime sinmiyor
HalisEbruoban Neseyakut benim bebegimde hic plmadi sampuandanmi kaynaklaniyomus konak onu bilmiyodum😀ama olmadi
Muhasebeci HalisEbruoban Konak her bebek de olır diye biliyorum temizlemek gerekiyor temizlendikçe olmaz o ayrı
Neseyakut HalisEbruoban yok yok . Bu şampuan konak i engellermis. İyi bir markaymis bende alicam da merak ettim
HalisEbruoban Muhasebeci bizim hic olmadi hatta kayin validem sadece anne sutu aldi diye olmadi dedi ama pek bilmiyorum ama benim kizim subatta dogdu her gun yikadim ve her gun taradim sacini benim kizim baya sacli dogdu dolasmasin diye devamli taradim belkide ondandir
Muhasebeci HalisEbruoban hergün taradığınız için olamamış olabilir zaten Konak yaradıkla dökülüyor ya oluşma evresi oluşmadan dökülmüştür 😄 çok iyi aslında bebeği çok rahatsız ediyor gibi geliyor bana konaklar
Patito__ Hanzadek insallah memnun kaliriz kullanmak nasip olsunda insallah herkese dha net yardimci olabiliriz 💕