Elif0611 21 haftalık olduk hala bebeğimi hissedemiyorum hiç göbekte yok korkmaya başladım 3 hafta önce gitmiştim en son doktora, haftaya randevum var bu durum normalmi ?
benimmdunyamm Elif0611 kuzum herkesin yapisi bebeği farklı benimde hiç karnım yok ama ben 16 haftamdan beri hissediyorum şükür ama hissetmeseydim de sorun yok çünkü bu haftalarda yeni yeni başlıyor anca sırt üstü uzan eder hareket
Tilkii0 Elif0611 bence hiç korkma çoğu postta okudum 22 haftalık bile hissedemeyen annelerimiz var bende şahsen geç hissettim yani 23 haftalık olduk 1 hafta 10 gündür hissediyorum bende şükürler olsun o yüzden korkma
kuzeymomsss Elif0611 canım hareketlerini hissedememene birşey diyemem ama, benim karnım 30 haftadan sonra çıkmaya başladı. Şuan 35+4 haftalığım rabbim nasip ederse bebeğim erken gelmezse 29 nisana gün aldık eşim doğuracaksın hala öyle büyük bir karnın yok der
Elif0611 benimmdunyamm valla canım denemediğim şey kalmadı ama yok hiçbirşey hissetmiyorum derdim illa hissetmekte değil sağlıklı iyi olduğunu bilsem yeter bana 😔
benimmdunyamm Elif0611 kız bebekler biraz hantal olur diyorlar benimki de kız ama benimki hareketli bir bebek 🤣erkek çıkmazsa sonradan ama genel olarak kız bebekler erkeklere göre hareketszi derler
Elif0611 benimmdunyamm inşallah belkide dediğiniz gibi benim bebişimde hantallığından yapıyordur 😌 anasıda hiç yerinde durmaz ama 🤦🏻♀️
Elif0611 Tilkii0 doğrudur canım sürekli burda 12. Haftada bile hissettim diyene denk geliyorum 20 haftalık uykumdan uyandırdı tekmelerle diyor bende korktum benimkimi anormal diye
Elif0611 kuzeymomsss bu bizim için bir avantaj tabiki canım inşallah benim bebişte sağlıklıysa bayaa içim rahatlar😌