suyesili pinarpi benimki de öyle ya bugün özellikle, aşağı incegine neden yukarı gitcem diye ugrasiyo anlamadım yerleşmeye mi calisiyo itekleyerek acaba 😅
Sblbngl Mlk116 evet bende bir kendim sanıyordum 😂😂 ama bugun ara ara sancım ve kasıklarım cok ağırıyor napcağımı şaşırdım gitsemmi bir acile diye düşünüyorum kasık ağrım baya var çünkü
Mlk116 Sblbngl aşağıda baskı hissediyor musunuz? Herkes doğum sancısı hissetmez veya suyu gelmez bebek aşağıda çok baskı yapıyorsa yada içerde toplanıyorsa gel dedi bana doktor. İçiniz rahat etmezse bi gidin acile
Semanurelkun suyesili bu hafta bakılmadı. Geçen hafta bakılmıştı 1 2 cm dedi doktorum. Pazartesi bakmıştı akıntım var deyince aynıydı açılmam. Pazartesi tekrar gideceğim sanırım o yüzden bakmadı bilmiyorum
suyesili Semanurelkun ben de baska bı şey olmazsa pazartesi tekrar gidicem, benim ilk muayene gecen pztesi olmuştu 1 parmak dendi inşallah artmıştır 🙏
Sblbngl Mlk116 evet bebek bildiğin bacak aramda hissediyorum yürürkende baskı yaptıgı için hareket edemiyorum