Esra93 Çok alakasız olacak ama belki fikri olan vardır bana yardımcı olur. Tatilden evime geldim ve evimde yerlerde karınca var oturma odamda bile var normalde mutfağımda bile karınca olmazdı suan her yerde var ne yapmam lazım nasıl giderebilirim 😔
SineMirayAksoyeri Esra93 bende de yaz başı olmuştu geldikleri yeri bulmaya çalıştm sonra kapı köşelerine süpürgeliklere 2 3 gün raid sıktm hiçbir şey kalmadı
Sultan42 Esra93 benimde hiç yoktu bu sene oldu ben kokusuz ilaç aldım sıvı chrysamed insektisit diye anında kesildi ayrıca koku yapmıyor size etkilenmezsiniz Yani
behrem balkon, bahçe kapısı gibi girebilecekleri yerlere varsa tebeşirle çizgi çekin tebeşir kalsiyum karbonat içeriyor o da karıncaları çok rahatsız ediyor. süpürdükten sonra sirkeli suyla evi silebilirsiniz. limonu da hiç sevmezler limonlu su hazırlayıp fısfıslı şişeye koyarak sıkabilirsiniz veya limon kolonyası, limon içeren herhangi bir şey de olur.
Esra93 behrem Balkonum yok bahçe kapımda Yok 6.kattayım nerden girmişler çözemedim ama evin her yerinde yerlerde var temizliğe başladım ama onları nasıl halledicem bilemedim yerleri sirkeli suyla sileyim limonlu suyla sileyim bakalım Yok olacaklar mı
Esra93 SineMirayAksoyeri Normalde mutfakta olur diye biliyorum benim mutfağımda bile yoktu ama şuan nasıl olmuş çözemiyorum tatilden bi geldim yerler hep karınca halılarımı yıkatmıştım tatilden gelince temizlik yapar sererim diyordum suan çıplak zeminde geziniyorlar eve girer girmez bi yerleri sildim ama yine var birşeyler sıkmam dökmem lazım 😔
Esra93 Sultan42 Sıcaklardan oluyormuş sanırım. 3 yasında oğlum var o dediğiniz zararsız mı sıkınca silmek gerekiyor mu acilen çözüm bulmam lazım