La_le Kizlar 28 haftama girdim bebeğim Ufak ufak tekmeler atıyor bı kaç gündür sanki takılı kalıyor hep aynı yere vuruyor 5 dk boyunca sürüyor şey gibi kalbiniz atar ya tık tık diye onun gibi vuruyor
Nur123aa La_le benim bebeğimde iki gündür aralıklarla hıckırıyor çok hoşuma gidiyor arada sinirlenip tekme atıyor ☺️
Annecikk34 La_le aaa bu banada oluyor aynı yere kalp atışı gibi pıt pıt pıt vuruyor aralıksız değil mi ?
Ozzsuat15- Bende ilk tekme sanmıştım ama değilmiş korktum hatta ☺️ Pıt pıt şeklinde hıçkırıyormuş bebeklerimiz anne karnında ☺️
La_le Nur123aa benimde su bı kaç gündür öyle tık tık hafif bı şekilde vuruyor megersem hıçkırıkmis çok mutlu oldum 😅😅 tekmeleri agirtmaya başladı sert vuruyor kaç haftalık sizin hickiriktan sonra ağrı olur mu
La_le Nur123aa benimde 26 haftadan beri çok ağrım oluyor karın bölgemde kasıklarımda haraket edemiyorum
La_le Annecikk34 bunu hergun eşim soruyor bugün oğlum neler yaptı diye cevabim bol bol annesine tekmeler attı 😅🥰🥰 çıkınca bende onu isircam diyorum 😅😅😅
Annecikk34 La_le benimki de kızım neler yaptı diye soruyor, bende ne yaptıysam bana yardım etti diyorum😂 gezmeye gittiysem gezmeye geliyor , kitap okursak kitap okuyor, annesi nereye kızı oraya diyorum😂