Japonkirazcicegi Kızlar adetime 2 gün var test yaptım yine negatif amh değerim çok düşük,2 ay önce hsg çekindim. Yumurtlama günlerimi de değerlendiriyorum olmuyor. Adet olunca tüp bebek merkezine gideceğim çok üzülüyorum çünkü 😭
Tomrishatun Japonkirazcicegi çok düşük tup bebek ondan denmiş olabilir özel merkezler 30 35 bin arası bulur ayrica oda tutarsa embriyor yada embriyo oluşursa oda bir şans değil yani tekrar tekrar deneyebilirsiniz ona göre bu yola girin
Japonkirazcicegi Hayır canım hiç tedavi olmadım çikolata kistim var birde ilk kontrole gittiğimde doktor bana direk tüp bebek dedi sonra hsg çekindim normalde hsgden sonra 2 ayda olma ihtimali çok yüksekmiş denedim ama hiç umudum yok🥺
Gzm-- Amh kac,dusukse gercekten doktorunuz ne onerirse onu yapin,tup bebekse tup bebek vakit kaybetmeyin eger olsun istiyorsaniz,doktorunuzu ve laboratuvar ortamini iyi arastirin ama
Japonkirazcicegi Ağustos ayında 0.75 iken şubatta bi anda 0,44 çıktı nasıl bu kadar düştü onu da anlamadım zaten tüp bebek demişti işte çarş yada perş gidicem inşallah 🙏