Odilnaz Zln2152 yok yürütmedi hiç bnde hm kızın hmde erkgn gyebilcgi kıyafetleri aldım inat geçi çocuğum bnm :)
Esramumcu Zln2152 açıkçası bizim erkek olmasına rağmen 20 hafta da net belli oldu bebekler inatçı 😀😀😀
Zln2152 Esramumcu bak sizin de erkekmiş geç göstermiş hep kozlara laf ediyorlar kızsa geç gösterir diye 😂😂 anam bu seneki bebeklere ne olmuş böyle gı 😂
Bhesnn Zln2152 hapşırınca kıpır kıpır oluyorlar canım ben şimdi hapşırıyım başlıyor hareket etmeye zaten hareketlerini bitek hapşırınca hissediyorum 😀
Bhesnn Paksoyars valla öyle ben bide geç hissettim ama ultrasyonda bildiğin takla atmaya çalışıyor ordan buraya gidip geliyor şaşırmıştık hatta 😃
nese-kasap Zln2152 aynen öyle nasıl dualar ettim ama eşim hep hayırlıysa erkek evlat olsun derdi bana da öyle de derdi ama Allah vermeyince olmuyor kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Zln2152 nese-kasap aynen öyle güzelim rabbim ne derse o bizim yapabileceğimiz bir şey yok ki bak be güzel eşin arkanda sana destekçin onun için sen kimseyi umursama rahat ol
Zln2152 Paksoyars ayy ne güzel aman boşver hareketli olsun karışma şimdi karnında iyice hareket etkinde dünyaya gelince yorulur bu kadar hareket etmez belki😂😂
Bhesnn Zln2152 16.5 günlük hissettim ama devamlı değil bi gün var 2 gün yok hissediyorum 3. Gebeliğim ☺️ İşte hapşırınca kalp atışı gibi bişey oluyor bebek hareketleri