Sedagokcen52 3 lu tarama testi yaptrmak için aç karnına mi gitmek gerekiyor nasıl olacak bilenler Bi yazabilir mi acaba lütfen .
dilekgoren Sedagokcen52 Aç tok ayrımı yok önce doktorunuz ultrasonda ense kalınlığıyla burun kemiğine bakıyor birde kan veriyorsunuz bu kadar
Sedagokcen52 dilekgoren He oyle mi çok sagolun merak ettimde sıramda geç biraz o yüzden sizlere Bi sorayım dedim
Melek-80 Sedagokcen52 doktorunuz mu istemedi yoksa siz mi ben ikili yaptırdım çok şükür temiz cıktı 3 lü için hemşire randevu verdi ama kararsızım yaptırıp yaptırmamakta
Deletedmom547899 Melek-80 2li temiz çıktıysa inanın yaptirip kafanizi bulandırmayin.Benim 2li iyi çıktı 3lü riskli çıktı 2 gündür acayip moralim bozuk ayrıntılı ultrasonu bekliyorum
Melek-80 Deletedmom547899 inşallah sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız bebişlerimizi sıkmayın canınızıı Allaha güvenin
Deletedmom547899 ZynpKara bilgilendirici makalaler videolar okudum bende çok. lakin insan ister istemez duygusal düşünüyor.tesekkur ederim paylaştığıniz için🤗
Tazeanne90 Deletedmom547899 Ben taramaları yaptırmadım normal kontrole gittim bebeğimin kalbinde parlaklık gördüler detaylı ya yönlendirdi haftaya cuma randevum nasıl beklicem bilmiyorum. 😞
Deletedmom547899 Tazeanne90 beni de merkezdeki araştırma hastanesine sevk etti sevkim olduğu taktirde randavu bulamıyorum almıyorlar randavu yoksa.Özeller 1500 falan diyor ne yapacağımı şaşırdım
Tazeanne90 Kendi gittiğim doktorum doğumda kayboluyor dedi ama insan ister istemez sıkıntı stres yapıyor