Zuzununannesi01 Nisayktlpp ay çok sevindim ya hadi gözün aydın 2 gün sonra tekrar ver canım ay darısı bize olur inşallah
Zuzununannesi01 Nisayktlpp ay durulurmu ya insan ne yapacağını şaşırır çok sevindim valla ay ne gibi belirtilerin vardı canım
Nisayktlpp Zuzununannesi01 kuzum hiç belirtim yoktu aslında kabızlık çok kötüydü hiç yapamıyordum Bide bazen karnımda batma oluyordu o kadar hiç içiöde his yoktu aalında yine negatifi görücem diyodum ama olmadı 🤗
Nisayktlpp Zuzununannesi01 inşallah darısı başınıza hepimiz aynı sonuçları alırız inşallah hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olur
Deniz-Defne Nisayktlpp Bugün sağlık ocağına gittim. Öğleden sonra test almıyorlarmış sabah alıyorlarmış. Ben de dönerken erken gebelik testi aldım. Bir çizgi net diğeri hafif pembemsi çıktı. Yarın özelde kan testi yapacağım.
Deniz-Defne Nisayktlpp Gebelik testinden sonra merakım daha da arttı. Yarın okul çıkışını beklemek zor olacak benim için
Nisayktlpp Deniz-Defne bende bu sabah haset test yaptım silik çıktı. Deneme amaçlı yaptım ozaman sendede var canımmm