Ayisigi45 Bende yarin başlıyorum ganolf ye hergun 75 mm sonrasinda noluyor acaba bilgi verirmisiniz doktorum bana suan ganol f esrrofem ve aqnucaston verdj sizin progestan fitillrinden vermedi nedenlki
Nisayktlpp ebrulegarci sebepsiz infertilite de yapılan bi işlem Mesela benim tüplerim tıkalı olduğu için hamile kalamıyordum tüplerim açıldı ardından aşılama yapıldı hamile kaldım
Deniz-Defne Nisayktlpp Merhaba 😍 iyi gidiyor şimdilik. Birkaç gün önce alt karında ağrı vardı geçti. Haftaya 4’lü için randevu aldım. Bu arada hala cinsiyeti bilmiyorum. Senin ikizler nasıl?
Nisayktlpp Deniz-Defne bende bugün geldim bakalım cinsiyet belli olacak mı 🙊🤗 Benim hala mide bulantılı kusmalı gidiyor maalesefff
Deniz-Defne Nisayktlpp Umarım geçer bulantıların. Ben de 1-2 kere oldu bulantı sonra hiç olmadı. Tatil olunca memlekete geldim hiç hastaneye gitmedim nasıl acaba merak ediyorum bebişi 😊 12 haftalıkken öğrenenler olmuş.
Deniz-Defne Nisayktlpp Ne güzeel😍 Maşallah 🧿 Allah bağışlasın ikisinide. Sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah. Eşim burda değil onunla öğrenmek istiyorum bende, erteleyeceğim biraz daha.
Nisayktlpp Deniz-Defne Amin canım sağol Olsun geç olsun güç olmasın bencede eşinle öğrenmen daha güzel tatveriyor 😇😇
Deniz-Defne Nisayktlpp Bende öyle düşünüyorum. O anın mutluluğunu tek yaşamak istemiyorum. Bu arada hiç alışveriş yaptın mı bebişler için?
Nisayktlpp Deniz-Defne sadece ıslank mendil ve beşiklerini aldım beşikleri park belik aldım iki tane onuda indirimde yakaladığım için hemen aldım :)) ananesi bi kaç parça kıyafet aldı birde oioi markasının indirimini yakalamıştım emzik aldım o kadar Aslında çok almak taraftarı değilim ama böyle yazınca almışım baya bi😂
Deniz-Defne Nisayktlpp Nisayktlpp Bende unisex hastane çıkışı aldım şimdilik. Geri kalanı cinsiyet belli olunca alırım diye düşündüm. Ama görünce alasım geliyor. 😊