Aleynasvr Epidural yaptirmak istiyorum. Yaptıran var mi nasıl önerir misiniz ? Bir de ben devlete gidiyorum devlette epidural doğum yapılıyor mu ? Fiyatlar ne kadar bilgisi olan yazabilir mi kızlar ?
BusraOzhan Aleynasvr ben epidural ile doğum yaptım takılırken anlatılan kadar acımıyor çıkartılırken de öyle ama doğum anında herşeyi hissediyorsunuz. Hissetmeyeceksin diyen doktorlar yalan söylüyor 😅
ipekveatlas ben allah nasip ederse epiduralli normal doğum yapıcam. devlette epidural olmuyo diye biliyorum ama ben türkiyede değilim belki farklıdır
Aleynasvr ipekveatlas bir ebe tanıdığımdan bazi devlet hastanelerinde yapılıyor diye duydum ama doğru mu acaba merak ettim bende yaptıran var mi eğer yapılıyorsa en mantıklı yontem
Aleynasvr Ayssnnr22 ben zaten üniversite hastanesine gidiyorum inşallah doğrudur ilk kontrolümde sorucam
Ebruli_dunya BusraOzhan herşeyi normal şekilde mi hissediyorsunuz 🥺🥺 doğuma sona 10gunum kaldi kendimi epidural ile teselli ediyordum ben
Aleynasvr BusraOzhan ama zaten amaç hissetmemek değil ağrı olmaması. Yanisezeryanda bile hissedilebiliyor ama acı hissi değil yani bir şeyler yapıldığını hissediyormussun. Epiduralde de his var rahatsız edici bir his ama ağrı acı yok diye biliyorum ben. Böyle değil mi acı mı hissettiniz😀
Ponyo BusraOzhan Peki doğumunuzum üzerinden ne kadar zaman geçti ve epiduralden sebep bel ağrısı ya da baş ağrısı yaşıyormusunuz? Birçok kişi bel ağrısı kalıyor diyor. Ben de korkuyorum karar vermekte zorlanıyorum ve son ayımdayım artık😬
BusraOzhan Aleynasvr yani doğumu başlatan sancıları kesiyor amma velakin bebeğin o doğum anında başı dayandığında ya da çıkarken vs tüm ağrı sancı acı vs hissediyorsunuz
BusraOzhan Aleynasvr ya tabi ki doğum sancılarını kestiği için faydası var ama doktorum bana doğum anında acı ve sancı hissetmeyeceksin dedi yalan söylemiş 😂
BusraOzhan Ponyo kızım 3 yaşında öyle dedikleri gibi bir ağrı yok şimdi ikinciye hamileyim yine epidural isteyeceğim
Limonzeytin Normal devlette yok diye biliyorm bende ünv. Hastanelernde olablr orası biraz daha gelişmş çnkü imkan olarak. Bende merak ettm . Ağrısız doğumu