Slm hepinize kızlar. 9 ay boyunca burda hep hikayeler okuyup motive etmiştim kendimi. Şimdi bende doğurdum🥰 Miniğim yanımda uyuyor🤗 Hatta bugün 6 günlük oldu. Pazar günü bütün gün bel ağrısı ve karın ağrısı ile yattım. Doğum ihtimali düşünmedim çünkü bu hafta perşembeye doğum başlatılacaktı. Normal istiyodum. Pazar akşamı artık sancılara dayanmayınca doktora gidip muayene olmam gerektiğimi düşündüm. Ve doktora gittik. Alttan muayne edildi 32. Haftadan bu yana 3 cm açıklıkla erken doğum riskim vardı. Ama şükürler olsun 38+3 e kadar gidebildik. Pazar akşmıda sancı olmasına rağmen açıklık aynıydı. Nstdede sancılarım fazlaydı doktor hemen yatışımı istedi. Sabaha kadar sancı çekmemi ve açıklık olursa normal olacağını olmaz ise suni vereceklerini, sunide olmazsa sezaryana alacaklarını söylediler. 32. Haftadan bu yana açıklığım ilerlemediği için sunininde faydası olmayacağını düşünüp sezeryan istedim. Çünkü hastanede sancılarım devam ediyordu. Çok geçmeden sezeryana alındım. Genel anestezi istedim. Çıktığımda bebeğim yoktu. Kontrolleri yapılyordu. 2 saat sonra yanıma getirdiler🙏 Tarifsiz mutluluk🥰 sezeryan doğum olduğuna hiç pişman olmadım. Ben bu serüveni atlattım çok şükür🤲 Darısı bebişlerini sabırsızlıkla bekleyen annelerimize. Sizde en hayırlı doğum şekli hangisi ise o şekilde doğurur alırsınız bebişlerinizi kucağıza. Allah hepinize hayırlı doğum nasip etsin🙏🙏💙💙