eso14 Deniz2961 bebişim benim görümcem devlet hastanesinde doğum yaptı. Ama eski olanda. Çok kötü diyordu. Doktorları falanda çok sertmiş. Hemşireleride öyle. Ama yeni olanı bilmiyorum daha çevremde giden olmadı oraya
Deniz2961 eso14 bacım yeni hastne.coo.guzel odaları fln da persnlde çok ilgili idi iki kez acilden yukarı ciktimda
eso14 Deniz2961 ay valla resimlerden baktım da çok güzelmiş valla bacım diğer yer neydi öyle tövbeler olsun 😂🤭 cam yoktu odada. Etraf kan kokuyordu 🤢
Deniz2961 eso14 yok yok gerckten cok iyi heel bı lohusa odası var çift kişilik bildiğin yatak odası yatağı var 🙈😁
Deniz2961 eso14 hahahaha işte ya nasip bilmiyorum ya bnm ki sezeryan olcak ya kare veremedm hala neon ne kdr istyr dgma
eso14 Deniz2961 bacım benim burda birisi Özgür beye takipliydi. Baya da memnun kalmış. 3.000₺ vermiş. 1 sene olmadı . Bende oranın muayene ücretini merak ediyorum. Doktora gittiğimde yine kötü şeyler saçmalarsa bende Özgür beye gidicem direk
eso14 Deniz2961 amin inşallah canım. Normal doğum fiyatını bilmiyorum oranın ama sezeryan fiyatı öyleydi. Seninde hakkında hayırlısı olsun