dilanbartos deletedmom6295 dün akşam 10 da yedik ( 10 da bitmişti) ama biraz fazla yediğim kabul ediyorum. Sabah 5-5.30 gibi uyuyabildim. Bir saat önce kalktım. Açlık şekerim 114 hala ağzıma lokma sürmedim. Yesem mi yemesem mi bilemiyorum. Moralim iyice bozulmaya başladı..
Ozlmun dilanbartos doktorum bana Bebek büyüdükçe yapılan insülin yetersiz gelecek demişti ve gerçekten de eski dozda yaptığım insülinle şekerim yüksek çıkıyordu insülinin dozu sürekli arttırılması gerekiyormuş takip edilmesi lazım belki sizin de öyle olabilir ?
deletedmom6295 dilanbartos su veya süt için biraz yürüyüş yapın esas problem yemek saatlerini düzenleyememek sanırım. son aylarda bebek büyüdükçe de mideye baskı yapıyordur açlık hissetmeyebilirsiniz. hafif ve az sebze yemekleri deneyin bir iki gün. çorba yapıp için mesela . ben bu aralar kabak ve lora takmış durumdayım kahvaltıda kabaklı lorlu omlet falan yapıyorum hem sağlıklı hem lezzetli
dilanbartos Ozlmun dün bana da aynısını söyledi doktor. 2’den 4’e çıkarttık. 2 vurduğum en son gün 106, dün 4 vurdum 116 çıktı. 2-3 gün bakıp doktora gideceğim yine