SeilErdoan Kızlar 11 haftalık hamileyim hastanedeyim şu an rapor alsam ileride doğum parası almama engel olur mu
elifiii SeilErdoan 32. haftanıza kadar olan raporlarda sıkıntı olmaz. 32. haftadan sonra çalışamaz raporunuz doğum kapsamındadır. Doğum parası diye bahsedilen 16 haftalık işgöremezlik raporunun ücretidir.
Gamze1903 SeilErdoan 32.haftaya kadar 20 gun kadin dogumcudan 20 gunde diger bolumler olmak uzere 40 gun rapor hakkimiz var 💙
Dilekkkk SeilErdoan Dinlenme kağıdı isteyebilirsin canım birde toplu para için geçmişe yönelik sene içerisinde toplam 90 gün olması yeterli sadece işten sonra işsizlik maaşı düşünüyorsan onun için son 120 gün eksiksiz raporsuz yatması gerek
Suheyla1 SeilErdoan 16.haftadan itibaren 10 günlük rapor aldım rapor hakkım bittiginde ise sürekli 30 günlük heyet raporu yazdı doktorum yardımcı olmak için ben araştırdım etkilemiyormuş Doğum parasını 🙏🏻 İçiniz rahat olsun
FILIZ__ Gamze1903 canım ben 15 haftalık hamileyim düşük riskim hâlâ devam ediyo doktor 30 guñ heyet raporu verdi. 10 gün de öncesinde almıştım.. sıkıntı olur mu
SeilErdoan Gamze1903 ya mesela canım ben örnek veriyorum 1 hafta 1 hafta rapor aldım hamileleliğimi böyle raporlarla geçirdim ilerde toplu Doğum parası almama engel olurmu
Gozdealpu 37. Haftaya kadar 32. Haftada çalışabilir raporu alırsanız o sürede dahi hastalık raporu alma hakkınız var kesinlikle doğum sonrası rapor parası alma hakkınıza engel değil. Maaştan kesinti olur. 2 günden fazla rapor alırsanız kalan günler için sgk ödeme yapar
rileyss Gozdealpu doktorum 32. haftadan sonra 2 gunden uzun raporları sgk denetliyor, eger bir rahatsızlıgı varsa dogum iznini başlat diye zorluyor bizi o yuzden 2 gunluk rapor yazarım sana dedi. aklınızda olsun sizin de
Gamze1903 SeilErdoan canim en fazla 32.haftaya kadr rapor alabilirsin 32.haftadan sonra rapor alma hakkimz yok malesef yani devlet diyorki 32.haftana gelmissin ve dogum iznine hak kazanmssin rapor alamassin rapor alirsan dogum iznin otomatk baslior😊