busraali Kızlar yarin 34 haftalık oluyoruz. Bebeğinin hareketleri bu haftalarda azalan var mi 3 gün once kontrolde su felan normaldi. Yeri mi daralıyor ondan mi oluyor. Hangi durumlarda endişelenmek gerekiyor bilginiz varsa paylaşır misiniz
sweetmother busraali cnm artik bu haftalarda bebeklerin hareketleri yavasliyor.buyudugu icin yeri daraliyo eskisi kadar hareketli olmuyor.hareket ediyosa sknti yok diye blyorum
Duygu busraali yeri daralmaya başlamıştır canım endişelenme bende 33+2 haftalığım bebek büyüdükçe hareket kısıtlanır
Seydaeksi busraali 34ten sonra azalıyor diye duydum ben de..yarın 35olcam bende ama aşırı hareketli hala azalsın istiyorum bende artık açıkçası cok Çan’ımı yakıyo😳 ama hareketlerini say mutlaka garip gördüğün bi durum olursa doktoruna danış kesinlikle hareketler önemli
busraali sweetmother yani hissediyorum ama az az boyle eskisi gibi etimi ittirmiyor. Walla çok takiyorum bu hareket meselesini bisey olacak diye aklım çıkıyor içim ciz ediyor
busraali Duygu seninde öyle mi peki harekette azalma hafifleme var mi yeri daralıyor deniyor ama insan bisey olacak diye korkuyor 🙁
sweetmother busraali biz de 37+4 uz cnm artik eakisi gibi siddetli hareket etmiyolar.hareket ettigi surece sknti yok doktorum ole demisti.
Duygu busraali bende şuan hareketler normal seğirde gece yattığımda çok hareketli istersen bişeyler ye iç protein ve enerji verici sol tarafına yat biraz müzik aç hafif fon müzikleri illaki tepki verir korkma bebişlerin hareketleri günü gününü tutmuyor😊
SalihaTelli Canım bendede öyleydi, biz 2 gün sonra 39haftaya giricez bende çok fazla hissetmiyorum artık, çünkü büyüdükleri için yerleri daraldı ondan canım 😘😘
busraali SalihaTelli anladım canım çok tesekkur ederim inşallah bi sıkıntıları yoktur allah korusun sağlıkla doğsunlar inşallah
SalihaTelli busraali amin inşallah canım, biz yinede endişelenmeyelim inşallah herşey çok güzel olucak 😍