AysunUgur Deniz3455 arada bir oluyor eşime masaj yaptırıyorum geçiyor, masajı muhakkak dene derim canım 🌺
kahvesever__ Deniz3455 evet azaldı bir yere toplanıyor orda kalıyor yeri daraldı için normal dedi doktorum
2tospikannesii Deniz3455 sen=ben 🤣 benimde hamileliğin tamamı yalnız geçti eşimin işi yüzünden doguracam gene yalnızım 🤣🤣
AysunUgur Deniz3455 yaa üzüldüm, en büyük destekçi eş oluyor bu dönemde 😕 allah kolaylık versin inşallah kuzum, yok çatı muayenesi olmadım ben Almanyadayım son ana kadar her türlü normal doğum düşünülüyor burda o yüzden doğum başlayınca anca bakıyorlar
Deniz3455 2tospikannesii bende öyle vallahi eşim uzmancavus haftaya gelcek 38 hafta oluyorum o geldgunde yanlız hamilelik zor oluyor zamanda geçmiyor hele son günler hiç geçmiyor sen kaç haftalıksin😌😌😌
Deniz3455 AysunUgur anladım canım Allah sağlıcakla kucağımıza almayi nasıp etsin eş desteği çok önemli çokk😍
2tospikannesii Deniz3455 bende 37+3 oldum bide küçük oğlum var neler yaşadım bi ben bi Allah bilir canim o da 10 günde bir gelirdi onda da gece gelir sabah gider düşün artık sona yaklaştık bakalım ne olacak 🤭🤭
Deniz3455 kahvesever__ nasıl oluyor sancıların nst ye girdin mi yani belin Mi agryr ne gibi belirtiler var😌