Cigdem_58 Kızlar ayva yıyenın bebegı gamzeli olur dıyorlar ne kadar doğru acaba yiyenler varmi aranızda bebişler de gamzeli mi 😃😃
TugceArslan Cigdem_58 İlk kızımda ayva yedim hatta ev sahibinden habersiz çalmak gerekiyormuş. Annemlerden çaldım ama gamze olmadı😄 Bu oğlumda biraz yedim ilki kadar çok olmasa da ama çalmadım. Bakalım bunda olacak mı merak ediyoeum😄
Mouradi Cigdem_58 Bende ablalarımda abimde var o yüzden galiba yiğenleriminde gamzeli oldu galiba genetik, yoksa ablamın hiç ayva yediyini hatırlamıyorum 😂
-MinikveAnnesi- Cigdem_58 duyduguma gore bebek yeni dogdugunda gamze olmasını istedigin yere bastırırsan gamze oluşuyormuş ama tek sıkıntı bebegin canı acır mı onu bilmiyorum 😂 bende istiyorum gamzeli olmasını ayva da yedim umarım olur 😍
Deletedmom727271 Gamze genetik bir durumdur. Bende eşimde gamze var annemde ve görümcemde de var oğlum gamzeli :)
Bebeklerselam54 Cigdem_58 hele bide bebe doğduğunda yanacuklarini sıkınca Gamze oluyomus. Denemehde fayda dediydim o zamanla denedim sadece yannin birinde gamze çıktı acaba nerde hata yaptım 🤔
Senaras0604 Cigdem_58 Hiç ayva yemedim hamilelikte ağzıma bile sürmedim oğlumun iki yanağında da var gamze alakası olduğunu sanmıyorum 😂
Yigitkeriminannesi Cigdem_58 çok yemedim bir iki tane yemiştim ama oğlumda çok güzel 4tane gamze var 2 si gülünce çene kenarlarında 2si şakaklarda:)
elaweannesi Cigdem_58 walla ben duydum yiyemedim hem sewmem diye mi herşeyi alerjim aldım yedim bi onu yemedim kızım doğdu 2 aylık şu an sağ yanağı derin belirgin gamzeli gülerken belli oluyor baya ama elma armut yemiştim sanırım armuttaydı elimi çukur ettim dokundurdum yanaklarıma kızım gamzeli olsun inşallah dedim armut etkisi diyelim😂
Tospikannesiiiii Cigdem_58 yedim gamzeli bebegim ne kadar dogru bilmiyorum eşimde ve kardeşlerim de de gamze var genetik de olabilir
Emossk Cigdem_58 ilk kizimda çok yerdim minicik bir gamzesi var ailede kimsede yok ikincide yine yedim henüz doğmadı kızım bilemiyorum 😅
elaweannesi Aslında Gamze olayı anne karnında bebeğin yüz kaslarının bi tanesi zygomaticus kasındaki kısa gelişmesine bağlı olurmus yani kas dokusu kısa geliştiği için cilt we cilt altı bölgeye yapışırmış we gülümseme ile Gamze ortaya çıkarmış;)
makbule17 Cigdem_58 ayvayla ilgili olduğunu sanmıyorum gamze zaten kas eksikliğidir bende de var sol yanağımda işin tuhaf kısmı kızımında sağ yanağında var 😂😂 şimdi oğluma hamileyim bakalım ondada olacak mı