Hsrt3 Merhabalar kurdajdan sonra kaç gün adet gördünüz ben bugün kurdaj oldum ve kanamam kurdaj olduğumdan beri var ne yaptınız sonrasında benimle paylaşabilirmisiniz
Toprak-Elif Hsrt3 Öncelikle geçmiş olsun… Ben 26 Mart’ta Kürtaj oldum. 04Nisan’a kadar 9gün kanama geldi. Hala daha günlük ped kullanıyorum. Damla damla leke geliyor günde 2 günlük ped değiştiriyorum… Bende artık bitmesini bekliyorum… Adet duzenimin oluşması için.
berilveannesi Hsrt3 aynı adet gibi oluyorsun canım, benim hep 7 gün sürerdi kürtaj olduktan sonra da 7 gün sürdü tam 30 gün sonra da adet olmuştum kürtaj olalı 4 ay oldu şu an tekrar düşünüyoruz bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım 🙂
Hsrt3 Happymami bide bana patoloji sonucun 40 gün sonra çıkacak dedi ne demek istedi biliyormusunuz ben anlamadım yada nerden sonuca bakacaz
Hsrt3 Toprak-Elif hemşire bana patoloji sonucun 40 gün sonra çıkacak ne demek istedi biliyormusunuz yada sonucu nasıl alicam
Rmysa0308 Hsrt3 normalde de adetim çok uzun sürmezdi benim 4-5 gün okurdum ama kürtajdan sonra fazla olmaya başladım çünkü iki ay nerdeyse adet olamadım ilaçla oldum ondan galiba
Hsrt3 Rmysa0308 Rmysa0308 bendede bundan önce kist vardı 8 cm ilaçla maydonoz suyu soğan suyu içtim geçti 1 ay sonrada hamile kaldım benimde adetim kist den önce duzensizdi ama sonra düzeldi
monarosamommy Hsrt3 bebegin neden öldüğüne veya düştüğüne bakılacak ona göre. Size bir yol izlenimi sunulacak bendede aynı durum sonucları bekliyoruz
Happymami Hsrt3 düşük sebebi araştırılıyor sanırım geç çıkar tekrar randevu alıp hastaneye gitmeniz gerekiyor sonuç için e nabizda gözükmüyor diye biliyorum
monarosamommy Hsrt3 canım hastaneye gitmem gerekiyor e nabıza gözükmüyor sonuçlar hangi hastaneye gidiyorsan ara otopsi sonuçlarının olduğunu sor. Bilgi verirler doktora gidip sonuçlarını göstermem gerekiyor. Benim 15 günüm var sonuçların çıkmasını inşallah hayırlı haberler alırız.
Hsrt3 monarosamommy çok tesekur ederim rabbim sana hayırlı saglikl evlatlar versin sizi ailem gibi görüyorum ne kadar tanimasamda bir post açsam elinizden geldiği kadar yardımcı oluyorsunuz çok teşekürler hepinize