Ruv Kızlar akşam akşam görümcem aradı yarına gelcez diye bir de tek onlar diğer kardeşlerine demiş sinirden kuduruyorum 25 30 kişi olcak toplam ne yapmalıyım cıldırcsm aklıma bişey gelmiyor
Kizilkafaa Ruv Canım bence fırına tavuk patates patlıcan domates falan at yanına pilav mercimek corbası salata
181019 Ruv Çorba Fırına yemek tavuklu patatesli pilav yada sarma hazırda varsa yanında salata cacık tatlı yeter bence
La_le Ruv senin yerinde olsam evde deqilim başka zaman gelin derdim insan çağırılması yere gider mi ya senin yerinde olsam makarna çorba yapar indiririm ona
elmaliiturtaa Ruv bi mercimek çorbası bi salata yap bide pide yaptır kalabalıkta yemek tencere bulaşığı uğraşma bunun çayı var bide zaten yorulcan
Sevval4 Çorba salata yoğurtlu yap bide kendin kıyma içi hazırlayıp fırına pide yaptır kalabalıkla uğraşmak istemiyorsan en kolay menü
iremss Ruv mümknse iç hazırla pide yaptr, çorba salata ayran yapabilirsn evde zaten, daha bunun tatlı çay faslı var kişi sayısı fazla
Gamzeates Ruv ya pide yaptırın yada hazır üç dört beş paket mantı alın çorba salata 😂😂 Yada tavuk iki tane fırına verin patates soğan ile birlikte pilav salata çorba 25,30 kişi de az değil yani mantı daha mantıklı 😂
zamloss123 Bana da fikir verin benimde görümcem gelecek ama allahtan kalabalık değil 😂😂 güveç pilav yapacağım çorba bulamadım mercimek ve yogurtlu çorba yapmak istemiyorum cacık olacak ne yapabilirim