ZeyooZ VergiliBirsenTolga kramptan değil ama geceleri bi kere uyanınca bi daha geri uyuyamıyorum😣 bi saat önce tuvalete kalktım hala uykum yok şimdide bebiş tepinip duruyo 🤦♀️
VergiliBirsenTolga Nazyun ben benimkini rahatsız etmemek amaçlı oturma odasına geldim tv izliyorum valla
Nazyun VergiliBirsenTolga top patlasa uyanmaz 😂😂 o yüzden istediğim kadar dönebiliyorum ama artık uyumak istiyorum başım ağrımaya başladı
Nazyun VergiliBirsenTolga yarın randevum var sabah erken kalkmak zorundayım eve kaçta dönerim bellide olmaz bana uykusuz takılmalar 😞
10esis09 Ben daha 12 haftalık hamıleyım sukur bulantı agrı falan hıc bısey yok ama gecelerı uyuyamıyorum sersem oluyorum 4 den sonra 1 saat anca uyuyorum kac gundur ne yapmalıyız acaba uykumuzu getırse delıksız bı uyku ceksem🤦🏻♀️😴
Leyla93 Benim herşeyim erken başladı doktor öyle söylüyor gece oldumu bacaklarımdaki kramplar beni uykumdan uyandırıyor uyuyamıyorum daha 14+3 günlük bebeğim yürüyüncede karnımda kramplar oluşuyor allahım inş hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder sizlerin yine normal herkesin ozmanlarda oluyomuş benim gbi olan varmı bilmem