Smyrclk 21haftalik 430gr dedi doktorumuz ama küçük geldi bana ama mühim olan bundan sonrasi diye düşünüyorum. Zeka gelişimi ve kilo için ne tüketmeliyiz ne önerirsiniz hergun ne yediniz . Podyumun altında yorumlarınızı bekliyorum 😊🥰
aylinpalaa Smyrclk küçük değil gayet normal bence , yine de yumurta süt yoğurt ve lifli besinler tüetmeye çalışın☺️
Nskyhn Smyrclk her gün ceviz ve fındık yemeyi ihmal etmeyin 🙈 ceviz beyin zeka acisindan çok önemli oluyor
Mubufe Smyrclk zeka gelişimi için ceviz badem balık bunlar faydalı kilo için süt yoğurt yumurta muz pekmez kaşar peyniri
-tgcee Smyrclk benim kızım 20+5 de 440 grm dı doktorum haftasına göre normal oldugunu söylemişti, interntte ise ort 300-350 dıyor o haftalara yanı takıp büyütecegınız bır nokta degıl
Seminay Smyrclk benim bebeğim 4,200 doğdu hergün yumurta kaşar beyaz peynir günlük bir bardak süt bir kase yoğurt muz elma bes badem bes fındık iki tam ceviz yedim haftada dört kere et tavuk rütin olarak hiç aksatmadım sonuc öyle oldu
Smyrclk Seminay masaAllah Rabbim sizlere bağışlasın 😊peki saatleri varmı mesela sabah kaçta uyanıp yersiniz bn 11de genelde uyanıyorum sorun olur mu yemek yememdeki saat