Nzlasln Kızlar 33 haftadayım ve inanılmaz göbeğim çatladı yağ sürdüm krem sürdüm fayda etmedi benim gibi olan var mı?
kahvesever__ Nzlasln bende öyleyim valla doktor çatlak kremi verdi yine fayda etmedi birde aşırı derece de kaşınıyor
Asyaaa35 Nzlasln bende 33den sonra göbek deliğimin oldugu kısım ve alt tarafının çatladıgını gördüm seviniyordum bu zamana kadar olmadıysa olmaz diye ama 😵💫 yapacak birsey yok bebelerimizin canı saolsun😂
minik22 Nzlasln hindistan cevizi yağı sürüyorum bide biooil 33 bitecek çatlak yok çok şükür olsa da canı sağolsun
Nzlasln kahvesever__ aynen ya kaşımamak için zor tutuyorum kendimi yine de durduramıyorum ve sadece göbeğim değil kollarım ve bacaklarımda çok kaşınıyor
Asyaaa35 Nzlasln bazen bacaklarımda da kasıntı oluyor ama göbegimde oldugu karar degil ve karnım dışında baska bi yerimde çatlak görmedim henüz umarım olmazda
Svvl34 Nzlasln 4. Ayda ufak ufak başladı yani doğru mu? Suyu bol için, bol bol yağ ve nemlendirici sürün. Ama genetikte varsa hertürlü çatlar diyorlar. Bende 4. Aydayım ama hergün yağlıyorum nemlendiriyorum inşallah olmaz..
Nzlasln Eclinass göbek için şuan yağ kullanıyorum ama bacaklarım ve kollarım işin ne yapcm bilmiyorum kan verdim temiz çıktı