Mehtapkz Merhaba kizlar oncelikle dogum yapmis annelere sorum.. kixlar son adet tarihi ile doktorun size verdigi gunle dogumuniz aunimi yoksa oncesi ve sonrasimi
HilalAkif Mehtapkz bebeklerin sadece %5 i verilen tarihte doğarmış. 36 dan sonra bekliyoruz genelde. Bazen 42 ye de yanasabiliyor
Deletedmom404 Mehtapkz 15 haziran tahmini doğum tarihiydi ben 16 haziran da doğum yaptım ama sancım 15 haziran da gelmeye başlamıştı
rfzsB Bende merak ediyorum bunu bana 4 Kasım dedi doktorum, 40 hafta doluyor,ama erken mı gelir yoksa sonra mı gelir diye düşünüyorum. Sınavla doğum tarihi aynı gün, o yüzden bende merak ediyorum sınava yetişebilecek miyim diye
Mehtapkz rfzsB kpss sinavimi canm benimde kpss simavim var 9 kasim bende merak ediorum benmde dogumum 11 kasim gozukuyor
Esa Onlar tahmini doğum tarihi 40 hafta ortalama süre 37. haftadan itibaren erken doğum sayılmıyor bebek canı ne zaman isterse o zaman geliyor erkende olabilir zamanında da geçte
Rumeysilam Benimde en merak ettiğim şeylerden biri çünkü gireceğim bir sınavın mülakat tarihi tıpkı doğumum gibi henüz net değil, ama ikiside aynı aralıklarda 😦 Gerim gerim geriliyorum doğumum herşeyin üstünde ancak bu sınavda benim için çok önemli😒 Rabbim hayırlı zamanlarda ikisinide güzel atlatmayı nasib etsin inşallah🤷🏻♀️😊
semadmrds Doktorların döllenme tarihi ve son adet tarihini doğru hesaplamasına bağlı bir durum çünkü doktorlar ultrason ölçüsüne göre son adet tarihini yeniden düzenleyebiliyorlar.geç döllenme vs diyerek.benim ilk oğlumda bana 24 kasım verdi doktorum sonra başka bi doktora gittim daha erken bir tarih verdi günahını almak gibi olmasın ama doktorun sezeryancı olduğunu duydum bayağı bir teyit ettim.çünkü normal Doğum çok istiyordum 36.haftamda doktor değiştirdim yeni doktorum bana 24 kasımı verdi ve gerçekten o tarihte doğurdum oğlumu tam günü dolmuştu.şimdi 34 haftalık kızıma hamileyim SAT normalde 28 aralıktı ama ultrasona bakılarak 8 ocak olarak düzeltildi .üç doktora gittim üçüde bana 15 ekimi verdi.artık Bebeğim ne zaman gelirse 🤷🏻♀️
Mehtapkz semadmrds yaaa az kalmis ne guzel benmde 9 kasimda bir sinavim var dogumumda 11 kasim dediler 2 doktorda ayni soledi merakla bekliyorum insallah bebeisler tam vaktinde gelir saglikla