Zeynepdgn50 Kızlar adetim 3 gün gecikti yarın 4.gün olacak yarın test yapayım mı sizce ?? 1 gün gecikme de test yaptım çok çok silik çıktı yani flaş tutunca gördüm (ilk 10 dk içinde baktım)
Edabykl Zeynepdgn50 ben adet olmadan iki gunn once yapmistim ikinci cizgi o kadar silikti ki birtek ben görebiliyordum bence yap cok silik gormussen kesin cikar
Meri3220 Zeynepdgn50 kııııız durduğum kabahat erken gebelik testi yap garanti olsun. İnşallah hayırlı haberler alırsın 🤗
Fatoszehra Zeynepdgn50 ben adetim 2 gün gectikten sonra test yaptım ve pozitif çıktı ve hemen kan vermeye gittim hamile olduğumu öğrendim 😊Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Zeynepdgn50 Sevvalkaya Edabykl aynen bende öyle oldum kuzum eşim göremedi ama ben gördüm inşallah hayırlısı olsun yarın sabahtan yapayım
Sevvalkaya Zeynepdgn50 emin olamıyorsanız kan testi yapın orda kesin sonuç alırsınız çünkü önce kana geçiyor gebelik hormonu
Edabykl Zeynepdgn50 benimde esim gormedi dedim nasil görmüyorsun gittim erken gebelik testi aldim ikinci cizgi daha belirgin çıktı dedi simdi anca gördüm 😂
Sevvalkaya Zeynepdgn50 Silik çizgi pozitiftie bence yine de kan testine bakın her şey gönlünüzce olsun 😊
Edabykl Zeynepdgn50 ben baktigimda gordum aslinda o kadar silik olmasina ragmen hemen gidip kan verdim 20 cikmisti dusuk bir degerle ogrenmistim 😂
Zeynepdgn50 Edabykl Allahım herkese nasip etsin böyle heyecanlı güzel bekleyişi ya 😊 inşallah benimde pozitif çıkar
Simayimmmmm Ben adete 6 gun kala yapmıştım senin yerinde olsam duramaz yapardım 🤗 Allah gönlüne göre versin 🌸