serpilctn Bizi sorarsaniz bel ağrısı vajinaya iğne batar gibi agrilar oluyor karnımın sol sağa yanına yalancı sancılar giriyor 😀artık iş yapmak zor geliyor ağırlaşıyorsun
daphnesmomm serpilctn bi süre ayakta kalınca bel ağrım çok oluyor,arada adet ağrısı gibi kadıklarıma ağrılar giriyor. Bir de yaklaşık 1.5 aydır geçmeyen el,parmak uyuşukluğum ve ağrım var🥲 ama onun haricinde çok şükür iyiyz🐣❤️
kubra44 mide bulantım devam ediyor😕aynen bazen yürüyünce öyle bir batma oluyor ki bebiş doğacak sanıyorum🤗
Happyy_anne Bende 33 haftadayım bel ağrısı ve kasılmaların çok oluyor özellikle akşamları birde miğde yanmam çok oluyor gavisgon içiyorum ama
serpilctn daphnesmomm canım ben yurt dışında kalıyorum burda doğum şeklini doğum anına kadar karar veremiyorsun keyfi sezaryan yasak olabildiğince normal doğum taraftarilar sezaryan çok çok zor durum olmadıkça hayatta almazlar onun için şuan 25 mayis diye gözüküyor doğum ama bebek ne zaman isterse o gün 😀😀sizin ne zaman
daphnesmomm serpilctn ya evet yurtdışında öyleymiş😌 bebişin ve sizin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun🌸 benim de ilk doğumum,sezaryan olacak ,tarih olarak da doktorumuza da uyarsa 12 mayıs gibi doğum olacak kısmetse🥰
Dbs17 Bugün resmen karnımın gerginliği ile takılıyorum 😂 beyfendinin dönmesini bekliyorum arada sağ kasığımda hafif sızlama yapıyor eğilmenin zor olduğu dönemlere geldik heralde
Balgunes Bel ağrıları aldı başını gidiyor, vajinamdda bıçak saplanır gibi atma hissi oluyor. Bu arada doktora bunu sordum batma hissi enfeksiyondan olur dedi sizin idrar yolu enfeksiyonunuz var mı?bende enfeksiyon var da siz ne durumdasınız kızlar