Elifinannesiiiii Cinsiyeti Öğrenme Umuduyla Girdiğim Kontrolden Ellerim Bomboş döndüm :( varsa tahmin alırımm❤️ https://imgyukle.com/i/RCoYMh
Edabykl Elifinannesiiiii daha cok erken cinsiyet icin yani tahminde bulunur doktor ama kesin olmaz diye bulunmuyolar 16 hafta ve sonrasını beklemelisin kesinlik icin 🌸
Yasemibrahim Elifinannesiiiii hic tahminde mi söylemedi bizde bugun 12 hafta 3 günlüğüz ☺️haftaya perşembe gtcem bende o zaman 13 hafta 2 günlük oluyo cok merak ediyorum 😬
Elifinannesiiiii Melahatakca nasılsın pekii nasıl geçiyo hamilelik🌸 benim halen bulantılarım azalmadı🙈
Elifinannesiiiii Edabykl Öyleymiş🌸 Yani kız erkek farketmez benim için. İlk gebeliğim. Nasılsa ikiside yok yeterki sağlıkla gelsin🤲🏻❤️ Ama merak ediyorum ya öğrenmek ve hazırlık yapmak istiyorum🌝
Eceninannesi1 Bizde 12+6 yız bizde bi heyecanla gittik ama maalesef 17 Mayıs’ta söyleyebilirim dedi 😌
Elifinannesiiiii Yasemibrahim Hayır konusunu bile açmadı ☺️ Ben soruncada 16. Hafta bitince söyleyebilirim dedi
Melahatakca Elifinannesiiiii çok fazla bulantım oluyordu hatta yediklerimi hep geri çıkarıyordum doktor iki hafta önce Prilam DR diye bı ilaç verdi her gün 1 tane ondan kullanıyorum o kadar rahatım ki bu hafta sadece kasık kramplarim olmaya başladı
Edabykl Elifinannesiiiii aynen bende oyle ilk gebeligim ruyamda hep erkek bebek goruyorum ultrasonda erkek oldugunu goruyorum herkesde senin erkek bebeğin olcak diyor sanirim kendimi erkege hazirladim 😂😂😂
Tospikannesiiiii Elifinannesiiiii ay bende salı gidicem 12+5 oluyorum ellerim bomboş dönmem inşallah çok merak ediyorum
Elifinannesiiiii Tospikannesiiiii 16. Haftadan sonra söylüyolarmış canım. Aslında ben biliyodum 16. Hafta olduğunu ama bu uygulama üzerinden 12. Haftada öğrenen çok kişiye rastladım. Bi umuttu yani🌝